photograpix

By: helmy emran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Friday, 3-Nov-2006 14:58 Email | Share | | Bookmark
new site

dear visitors,

i've got new place to play with my pictures dan text. please proceed to this url to enjoy and share your opinion;

http://helmyemran.com

thanks for coming and selamat hari raya. maaf zahir batin.



Sunday, 25-Jun-2006 06:18 Email | Share | | Bookmark
hibernate

Quote:


dear visitors,

sorry for not updating my FP. I need a rest from this world. i mean, virtual world. I'll be back. u'll notice me when i'm around. but, probably not here, somewhere else. i need to settle so many things out there.

thanks for coming.



Friday, 16-Jun-2006 17:55 Email | Share | | Bookmark
anacardium accidentale, jambu golok, jambu monyet, kajus



Quote:
hmm.. lambat lg. gambar2 buah gajus nie diambil pada 4 mei lepas. dah abis pun buah2 dia kat pokok. tunggu next batch la kalau nak amik gamba lg.

set nie aku pakai hentam je. hihi.. sbb dah gian masa tu nak amik gamba. agak2 je camne. lepas tu tunjuk kat otai2 personally. byk gak komen2 yg diorng bg. time kasih pada diorng. sekarang, nak mintak pengunjung2 lak komen, tak kira sapa. anggap je aku tgh syok sendiri nie, tak tau apa silap. time kasih.


Friday, 9-Jun-2006 13:51 Email | Share | | Bookmark
pulau besau

Quote:
bulan mei lepas. dr malek [http://malekmd.fotopages.com/] ajak gi pulau besau. aku lak free ari tu, so ikut je la. kitorang je yg pegi, geng melaka yg lain sebok. gamba2 nie setting utk masuk dlm forum, tp rasa cam nak letakkan je la kat sini. gamba lain byk, tp skang sebok ntah mcm apa ntah.









Monday, 5-Jun-2006 11:24 Email | Share | | Bookmark
thank you

Quote:
terima kasih atas semua komen, nampaknya, ada beberapa komen yg mengatakan gamba sunset dlm bentuk landscape lebih baik. hmm.. mmg aku ada ambil gamba sunset tu dlm bentuk landscape, tp aku rasa, lens aku tak cukup wide. tu yg tak puas hati sgt tu. boleh la bandingkan di sini. apa pun terima kasih.




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net